Hoppa till innehållet

Startar 04 dec 13:00

Arrangör: Uppsala konstmuseum

Tule katselemaan taidetta, tekemään omia taideteoksia ja syömään maukkaita lettuja. Tämä perhesunnuntai on sopeutettu aikuisen seurassa saapuville 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Tällä kertaa lähdemme tonttujahtiin museossa. Löytyykö museon taideteosten joukosta tonttuja? Fantisoimme myös, miltä tontut voisivat näyttää. Ehkä linnassa asustaa oma tonttu, jolla on kultainen tonttulakki?

Esittelyn jälkeen taidepedagogi Helena Laukkanen lukee Mauri Kunnaksen Tonttukirjaa ja saatte kuulla saunatontusta, joka pääsi sattumalta eroon liasta ja tuli putipuhtaaksi. Työpajassa me sitten valmistamme omia tonttuja, jotka me leikkaamme pahvista ja maalaamme. Kerromme yhdessä tontuistamme ja niiden ominaisuuksista.

Lettulounas Museon baarikahvilassa tarjoillaan lettulounas kello 12.00 alennettuun hintaan. Kahvilassa on myös saatavana ruokaa, kahvia ja kahvileipää sekä juomia.

Varaat yhden lipun/osallistuja, sama pätee sekä lapsille että mukana saapuville aikuisille. Paikkoja on enintään 20 vierailijalle. Jos haluaa peruuttaa lipun, se on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuutta.

Hinta Esittely ja työpaja: 0 kruunua Lettulounas: 45 kruunua Ikä: vähintään 5 vuotta Kieli: suomi Missä: Kokoontuminen museon vastaanottoaulassa kello 13.00.

Tietoa suomen kielellä pidettävästä perhesunnuntaista

Lapset ja aikuiset saavat käydä yhdessä museon taidepedagogin kanssa lyhyellä esittelykierroksella ja luoda yhdessä omia teoksia museon työpajassa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tickster använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Mer information om cookies.