Ni vet vad de säger: "60 % of Law Students get bored during their studies. The other 40 % meet ELSA."

Den årliga gasquen är öppen för ALLA juriststudenter vid Uppsala universitet och kommer hållas på Norrlands nation den 23 februari.

Ta chansen att vara med på denna historiska kväll, ett unikt tillfälle att stifta bekantskap med ELSA, världens största oberoende förening för juriststudenter och med juriststudenter från programmets alla terminer!

Klädkod: Kavaj
Tid: 17dk
Pris: 395kr (då inkluderas fördrink, 1 öl/cider, 1 snaps och 2 glas vin) alternativt 340kr alkoholfritt.

Efter gasquen följer ett hejdundrande släpp! Under släppet kommer vi att underhållas av ingen mindre än William Waltz! William är en DJ-veteran inom nationsklubbscenen. Med ljuvliga blandningar av house, pop och disco kommer han att hålla dansgolvet vid liv till 01.

En släppbiljett kostar endast 65kr och kan köpas fram tills dagen innan gasquen (torsdag 22 februari) kl 17. Släppet är öppet för alla, inte bara juriststudenter.

Vid frågor, kontakta: gasque punkt uppsala snabel-a se punkt elsa punkt org

Vi ses på Norrlands!