Hoppa till innehåll

Entrén öppnar 19 okt 20:00
Startar 19 okt 21:30

Arrangör: Clarion The Edge

ID: 20 år Dørene åpner: 20.00 Showstart: 21.30 Stående konsert

CC Cowboys er på nytt klare for høstturné og publikumsfavorittene kan melde at de både gleder seg og oser av spilleglede. Med en rekke prisvinnende album, utsolgte konserter og utallige hitsingler i bagasjen, har bandet turnert Norge på kryss og tvers i imponerende tre tiår.

«Det er dette vi kan, det er på scenen vi vil være», sier Magnus Grønneberg som med CC Cowboys nå gleder seg til ny runde i manesjen.

Det meritterte og prisvinnende bandet har siden debuten i 1990 vært tro mot sitt publikum, men samtidig rettet blikket fremover basert på arbeidsvilje, energi og kjærlighet til musikken. Etter en aktiv festivalsommer på de store scenene, er det på tide å trekke innendørs og publikum kan forvente å bli revet med når bandet drar i gang nye og gamle klassikere fra den imponerende låt-katalogen denne høsten.

Foto: Nina Djærff

Behøver du rom? Book direkte på: www.strawberry.no/clarion/the-edge

Clarion Hotel The Edge er Cashfree. Det betyr at vi ikke har kontantkasser i barene våre. Dette for å høyne sikkerheten til våre ansatte og få mer effektive barer. Ikke glem betalingskortet.

Tickster använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Mer information om cookies.