Skip to content

Starts 06 Jun 14:00

Organizer: UKK

Yared Tekeste från Uppsala Reggae Festival fixar nationaldagsfesten på UKK med afrobeats, reggae, dancehall och tropical beats från Melloartisterna Chelsea Muco och C-Joe och Uppsalafavoriten Moncho!

Program

UKK:s uteservering (fri entré, ingen åldersgräns)

(servering öppen 14.00-22.00) 14.00 DJ Marteen 17.00 DJ Julia 17.45 DJ Yared
18.30 DJ Jae 19.15 DJ Mike Yangstar

Sal D (kräver inträdesbiljett, 18-årsgräns)

21.00 Fernand & LVLV (DJ-set) spelar även mellan akterna 21.30 C Joe 22.30 Chelsea Muco 23.30 Moncho

Inträde för Sal D: Ordinarie: 150 kr (inklusive serviceavgift) Student/ungdom: 110 kr (inklusive serviceavgift)

C Joe

C-Joe, en framstående Afrobeats- och Afropopartist från Sierra Leone, uppvuxen i Sverige. Som pionjär inom svensk Afrobeats, har C-Joe etablerat sig både nationellt och internationellt genom Gävle kollektivet G-Force. Han har tidigare släppt låtar som "Love on the dance floor" och ”Money”, men det är i och med sitt deltagande i Melodifestivalen 2024 med låten Ahumma som han slagit igenom stort. C-Joe levererar energifylld musik och liveframträdanden med en varm och härlig vibe. C-Joe är en musikalisk upptäcktsresande som förenar kulturer genom sin passion för musik.

Chelsea Muco

Av många kallad Sveriges nya afrobeat-drottning, är en av debutanterna i Melodifestivalen 2024. Hennes sound beskrivs som dansant och självsäkert med glimten i ögat. Chelsea sprider glädje och inspirerar, och går inte bara upp på scenen för att sjunga sina låtar, utan för att berätta gripande historier. Vid sidan av sitt eget musicerande har hon skådespelat och är aktiv i ungdomsverksamheten FreeZone Haninge där hon coachar ungdomar med musik, samt driver tjejverksamheten HerZone.

Moncho

Artisten Moncho har under det senaste decenniet etablerat sig som en av Sveriges mest mångsidiga musiker. Med sitt senaste reggaealbum RONGO och en framväxande karriär som spanskspråkig artist har Moncho visat att han inte bara är gränslös i sitt skapande utan också en kreatör i ständig utveckling. I år är Moncho aktuell med ett nytt kommande reggaealbum på svenska, flera singlar från skivan har redan släppts. Till UKK har Moncho med sig bandet Uptown Royals. Publiken kan förvänta sig en solid show med ett karakteristiskt Uppsala-sound baserat på en fusion av reggae och andra urbana genrer.

Performances by Chelsea Muco, C-Joe, Moncho

Tickster uses cookies to make sure you get the best possible experience. More information about cookies.