Skip to content

Entrance opens 23 Nov 18:30
Starts 23 Nov 19:00

Organizer: Råda Rum

Det blir nog trevligt! – med Morgan Larsson och David Urwitz

Morgan och David tar med sig stämningen från radioprogrammet SöndagsMorgan i P4 och bjuder på en musikalisk show full av värme och humor.

Föreställningen är en blandning av musik, dråpliga anekdoter, skruvad quiz och en och annan överraskning! Vardag möter drömmar och sorg möter skratt i en show med det mänskliga ständigt i centrum. ”Det blir nog trevligt” är namnet på föreställningen, men det blir garanterat mer än så.

Bered dig på en upplevelse att bära med dig i hjärtat även långt efteråt.


Datum & Tid: Lördag 23 november kl 19.00 i Råda Rum Biljett: 295:-

Restaurang & bar: Öppen innan föreställningen för den som är sugen på något. Boka bord: via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.


Morgan Larsson ledde tillsammans med Christer Lundberg det legendariska radioprogrammet Christer i P3 under många år, och har därefter hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 med miljonpublik om söndagsmorgnarna. Morgan är också författare och hans romaner har getts ut på flera språk. Han debuterade 2010 med Radhusdisco som följdes av Det opålitliga hjärtat, Kistbyggarna och nu senast Död, rik och berömd. Från 2024 leder Morgan även podden Morgansoffan.

David Urwitz har i snart 20 år gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med artister som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. År 2022 kom hans åttonde album: Som om inget hade hänt. Sedan ett antal år har David hörts som regelbunden sidekick till Morgan i SöndagsMorgan i P4.

Tickster uses cookies to make sure you get the best possible experience. More information about cookies.