Gå til indhold

Indgangen åbnes 15 jul 13:45
Starter 15 jul 14:00
Slutter 21 jul 18:40

Vilse bland väsen Följ med storstadsfamiljen Bengtsson när de rullar in med husvagnen i Hälsingeskogarna en somrig dag på 80-talet. Familjen återvänder till mamma Kittys barndomshistorier och upplever skogen som aldrig förr. Här väntas möten med våra mörkaste historier, där skrönor och sanningar blandas om vartannat. Ett äventyr där berättandet tar plats och vår uppfattning av vad som är verkligt sätts på prov.

Speltid: ca 100 minuter inklusive paus.
Plats: Acktjärbo, Arbrå
Rekommenderad ålder: Från 12 år och uppåt
Arrangör: Föreställningen är en del av Berättarskogen och arrangeras av Kulturenheten och fritidsenheten i Bollnäs kommun, i samarbete med det estetiska programmet.

Tillgänglighet och hitta hit Teatern spelas utomhus i Acktjärbo i anslutning till Hälsingeleden. Som besökare behöver du kunna förflytta dig några hundra meter längs Hälsingeleden mellan akterna. Akt ett spelas i anslutning till parkeringen på gårdstunet och akt två spelas längs Hälsingeleden och kräver en promenad i något kuperad terräng på ca 15 minuter.

En del av Berättarskogen Vilse bland väsen är en del av Berättarskogen – ett nytt spännande koncept som ska knyter samman kulturen med naturen och friluftslivet längs Hälsingeleden. Här möts kultur och natur i en magisk symbios där allt kan hända, som en möjligheternas öppna fönster, och det är precis det som gör Hälsingeleden så unik just nu.

Berättarskogen är en förtrollande mötesplats där en spännande upplevelse väntar, likt en ny era på Hälsingeleden.

Optræden af Teatern spelas sommaren 2024, under vecka 29., Måndag 15 juli: 14 och 18, Tisdag 16 juli: 14 och 18, Torsdag 18 juli: 14 och 18, Lördag 20 juli: 13:00 och 17:00, Söndag 21 juli: 13:00 och 17:00

Tickster bruger cookies til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Mere information om cookies.