Fullmånereisen

Skippergate 22 i Oslo

Vi gleder oss til neste fullmåne og EmmaSofia Hearts er glad for å kunne invitere til en helt spesiell kveld.

Under fullmånereisen kombineres yin yoga og multimedia (live audio/visuals) i en guidet meditasjon med fokus på total avspenning og balanse. Etter Yin Reisen inviteres det til musikk og dans.

Yin Reisen starter kl 19:00. Alt du trenger å gjøre er å puste og observere, resten går av seg selv. Gjennom god instruksjon beveger vi oss inn i forskjellige stillinger og reiser til forskjellige steder i kroppen. I løpet av reisen venter flere oppdagelser. Yin yoga er en rolig og terapeutisk yogaform som alle mestrer.

Yin formen fokuserer på total avspenning i muskler, bindevev og nervesystem. Denne praksisen egner seg for alle, uavhengig av alder og tidligere erfaring. Instruktørene Kristiane Bryn og Cristo Baltazars forståelse av yoga, og som de ønsker å formidle - er ro i kjernen av seg selv.

Fra kl 21:00 inviterer Syed I. Quader deg til fri bevegelse på dansegulvet sammen med god musikk og godt selskap i en varm og berikende atmosfære.

Fullmånereisen er en helaften for deg som savner en sunn og trygg alkoholfri møteplass!

18:00 Velkommen, mat, kaker og drikke
19:00 Yin Reisen starter, du tar plass i ditt kropps-fartøy liggende på matten
21:00 Live musikk performance, dansegulv og god stemning

Arrangementet er på loftet til Oslo House of Innovation og Skippergata Cafe/Bar/Catering i første etasje - To store og sjelfull lokaler med plass til 150 mennesker som vi vil fylle med liv, farger og gode opplevelser.

*Yin Yoga med mic, live audio/visuals
*Live music performance
*To etasjer (yoga/avslappning på loftet, og dansegulv/kafe/bar i første etasje)
*Food Evolution og Treats sørger for sunn og god mat, kaker, drikke

EmmaSofia Hearts er en arena for å bygge nettverk, fellesskap og for å få nye venner!

Pris: kr 200,-
Pris: kr 150,- (medlemmer i EmmaSofia)

Hjelp oss å skape et sunnere, mer åpent og inkluderende samfunn, du kan bli medlem ved oppmøte, eller meld deg inn via: www.emmasofia.no

*Syed. I. Quader kombinerer hybrid-hardware og instrumenter i sin live-musikk med et unikt elektronika uttrykk. Lang erfaring, masse utstyr og dybde gjør Syed til en spennende live artist.

*Cristo Baltazar har praktisert og undervist Yin Yoga i en årrekke, og er sertifisert yogainstruktør. Han er artist og en av initiativtagerene til Midnightsun Festivalen.

*Kristiane Bryn underviser yoga på fulltid, har lang erfaring og flere yoga-sertifiseringer. Hun underviser ved flere yoga studio, og er et anerkjent yoga talent og yogainstruktør.

Bild för Fullmånereisen, 2017-01-11, Skippergate 22
  • Biljetter

    Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
  • Karta

    Skippergate 22 (59.9107 10.7476)