Hoppa till innehåll

Startar 07 sep 18:30

Arrangör: Clarion CPH Airport

Oplev de to fantastiske sangerinder, Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl, på en magisk aften, hvor historier skal fortælles, sange skal fortolkes, og hvor ny musik vil opstå.

Pernille Rosendahl brød igennem i front for et af 00’ernes mest farverige og markante rock-bands, Swan Lee, mens den Dorthe Gerlach har tryllebundet danskerne med anmelderrost country-pop med duoen Hush. På mange måder er de to vidt forskellige kvinder, men alligevel hugget ud af den samme sten. Nærmest simultant debuterede Gerlach og Rosendahl med egne sange, da de i midten af 10’erne udgav hver deres stærke soloalbum.

Både Gerlach og Rosendahl har, med stor succes medvirket i musikprogrammet Toppen af Poppen, men de fandt for alvor hinanden på tour med Danmarks Underholdningsorkester.

Nu har du muligheden for at opleve dem i skønt samspil til denne akustiske intimkoncert. I billetprisen indgår 3-retters menu ekskl. drikkevarer.

Aftenens program: 18:15 Registrering og garderobe åbner 18:30 Dørene til salen åbner 19:00 Forretten serveres 21:30 Koncerten starter 22:30 Velkommen i baren

Tickster använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Mer information om cookies.