Skip to content

Entrance opens 24 Aug 18:00
Starts 24 Aug 19:00

Organizer: City to City

💛 Steve'n Seagulls 📅 24 augusti, 2024 📍 Skyltens InnergĂ„rd, Linköping 🔞 StĂ„ende publik frĂ„n 18 Ă„r.

🍮 PĂ„ Skylten har vi mat, dryck (med och utan alkohol) och en go stĂ€mning - anpassad efter varje enskild kvĂ€ll! Se alltid till varje konsert, och hör av er, för fullstĂ€ndig meny, drycker och unika upplevelser!

Tider 18:00 - Dörrar

💛 Det finska youtubefenomenet frĂ„n Finland börjar bli en instutition pĂ„ de svenska sommarscenerna. Sedan första vĂ€ndan hĂ€r 2015 har de turnerat land och rike runt under bĂ„de sommar och vinter. De har ett genialt koncept dĂ€r de tolkar kĂ€nda rocklĂ„tar pĂ„ sitt eget vis. De har verkligen förmĂ„gan att göra kĂ€nda lĂ„tar till sina egna vilket inte mĂ„nga har. Missa inte denna upplevelse nĂ€r de spelar i nĂ€rheten av just dig.

Steve'n Seagulls förra konsert i Linköping blev tok-slutsÄld lÄngt innan konserten. SÄ se till aqtt hugga biljett i tid till en av sommarns mest speciella konsertupplevelser!

👜 VÄSKFÖRBUD PĂ„ evenemanget gĂ€ller vĂ€skförbud. SmĂ„ vĂ€skor (max 40x40x20cm) OK, men kommer att genomsökas av entrĂ©vĂ€rd.

♿ För information om rullstolstillgĂ€nglighet pĂ„ sommarens konserter pĂ„ InnergĂ„rden; kontakta oss pĂ„ info@citytocity.se

Evenemanget sker i samarbete med Linköpings kommun och Studieförbund i Samverkan.

📍SKYLTEN Address: Södra Oskarsgatan 3, 582 73 Linköping

StĂ„ende publik 🔞 FrĂ„n 18 Ă„r

Performances by Steve 'n Seagulls

Tickster uses cookies to make sure you get the best possible experience. More information about cookies.